Információk

A weboldal létrehozásakor az alapvető cél a betegszállítás megrendelésének könnyítése volt: a telefonon történő, valós idejű személyes kapcsolatot igénylő csatornákról az internet alapú késleltetett csatornák felé terelni a kommunikációt.

Jelenleg az oldal az előzetesen meghatározott célokon túl már nemcsak rögzíteni képes a regisztrált orvosoktól, kórházi és járóbeteg szakellátóhelyekről telefonon és interneten keresztül érkező betegszállítási igényket (naponta akár több ezret is), de az adatbázisunkba egyszer már bekerült adatokból szinte pillanatok alatt elkészíti a betegszállító szolgálat elszámolását, és a szolgálat vezetőjének naprakész információkat is nyújt az elvárható finanszírozással és egyéb szolgálatra jellemző statisztikákkal.

A programból kinyomtatható - és nyomtatással teljesen kitöltött, vonalkódos egyedi, orvos, BNO, szakellátóhely kódokkal rendelkező, A5-ös méretű - betegszállítási adatlap anyagköltsége például a nyomtató és papírminőség fügvényében kb. bruttó 2,2 - 3,2 Ft-ra csökkenthető, szemben az eddigi előnyomatok költségével!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük jelezze felénk a "Kapcsolat" menüponton található elérhetőségeinken, hogy elküldhessük bemutatkozó anyagunkat és az Ön betegszállító szolgálata is mielőbb csatlakozhasson rendszerünkhöz.
 
betegszallitas.eu